We Zijn Een Topteam – Persoonlijkheidsvaardigheden

Het project in het derde semester betekent niet dat we enkel samenwerken met andere richtingen in Howest maar ook met andere klasgenoten. Gelukkig mochten we deze zelf kiezen. Ik kwam terecht bij twee van mijn beste vrienden, Kenneth en Kenzo.

Radar Grafiek V1

Natuurlijk moesten we eerst nog eens controleren of we wel degelijk bij elkaar pasten. Dus na heel wat tests, een geniaal wiskundig algoritme en een paar mysterieuze formules hebben we besloten dat we dat zijn. Ik maak maar een grapje natuurlijk. Wel, niet over de compatibiliteit. Ik ben doodserieus wanneer ik zeg dat we bij elkaar horen en dit voor twee redenen:

  • Ons team scoort even hoog op de meeste aspecten
  • Wanneer ons team toch laag scoort, is er iemand die dit opvangt

Dus wat zijn onze zwakke punten? We hebben er geen! We zijn een topteam voor een reden. En onze sterke punten? Wel, we hebben een geheim wapen. En dat is ons nieuwste lid die zich bij ons voegde op het einde van de week.

Radar Grafiek V2

Zoals je kan zien helpt deze Yentl gedaante ook met het opvangen van het introvert zijn van twee teamleden. Dus nu is er zeker geen discussie meer mogelijk dat we goed bij elkaar passen. Dit werd bewezen in onze eerste echte teammeeting. Of het is te zeggen, onze eerste echte online teammeeting. Iedereen was exact op tijd (behalve een persoon die zich op voorhand excuseerde), we hadden geen probleem om de juiste tool te kiezen om ons gesprek te voeren en alles ging vlot zonder enig argument. Niemand was bang om hun mening te delen en iedereen luisterde zeer aandachtig naar elkaar.

Alles en iedereen heeft gebreken maar op dit moment heb ik hoge verwachtingen voor onze samenwerking. Laten we nu hopen dat het eindresultaat net zo goed is als onze vriendschap!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *